MÅNLIDS HUS

MÅNLIDS HUS
Andas in, andas ut. Livet pågår.

tisdag 13 april 2010

Blåsipper!!

Idag blev jag så glad när jag gick ner till uthuset för att ställa in en kartong. Jag såg en blåsippa och sen lite fler och uppe i min blåsippsbacke var det flera blå fläckar, jag älskar blåsipporna, de är så snälla och glada och lite uppkäftiga och ändå fridsamma. Den blå färgen gör något med en. Snart är det helt blått däruppe i skogsbacken ;-)



Och nyss när jag satt på trappen och tog mej en cigarett medan jag pratade med en vän i telefon så såg jag dem     Sädesärlorna! De kommer alltid kring den 14 april och vippar alltid fram och tillbaka framför mej för att säga: hej, nu är vi här! Och varje år blir jag lika glad att se dem, de är som sommarkompisar som visar att nu äntligen....

Jag håller på och packar bilen full med lådor till en leverans. Hade tänkt lägga in sommardäcken också och ta vägen om verkstaden och få dem bytta på vägen hem men de får inte plats. Får ta det imorgon.

Äntligen blir matbordet fritt från påsar och kartonger och mitt eget igen.

Nu är det dags att hämta skottkärran och ta in ved.


1 kommentar:

  1. God Kväll! Har nyss vaknat. Somnade äntligen ett par timmar. Eller jag svimmade antagligen. Var så trött! Måste packa och göra mig i ordning. Ja jag packar alltid nsom om jag skulle resa bort när jag vakar för man vet aldrig vart drömmarna tar mig?
    Sov Gott sen vännen. Kramar

    SvaraRadera