MÅNLIDS HUS

MÅNLIDS HUS
Andas in, andas ut. Livet pågår.

tisdag 18 maj 2010

Rockabilly, mums!

Pialottas musikautomat har rockabilly som tema den här veckan, det måste jag hänga på! Hur många får man lägga in? Tre godingar från mej.
Jag måste väl lämna lite plats åt andra också :-)

3 kommentarer:

  1. Heja! Va Kul Agneta att du hänger på! Mina timmar räcker inte till just nu. Har inte ens börjat, men jag är ledig i helgen till och med fredagen! Så jag är ledig i 3 hela dagar. Jag älskar också Rockabilly! En annan var ju raggare! Visste du det?

    Vi hörs vännen! Många Kramar

    SvaraRadera
  2. När det visste jag inte! Jag med, det visste du inte! :-)

    SvaraRadera
  3. Jo men självklart får du lägga upp så många du vill.. bara roligt. Finns massor som man inte ens vet om.. Lyckan är dela glädjen i musiken och få tips:) Nu ska jag kolla dina låtar.. inget jag kommer på jag hört.. Kul du oxsåär med här:) En del flippar ju ut när det inte är ens musiksmak.. men jag tycker det finns alltid något man kan lägga upp.. som här Rockabilly är ju så brett spektrum:)

    Nu ser jag här att jag inte kan lägga in min kommentar som vanligt. Är man blogg.se-bloggare så går det inte.. Du kan ändra detta i dina inställningar så alla kan lägga in sin adress och namn.. skickar dig till en annan sida däe du kan gå vidare om du vill:)
    fast här är länken till min.
    http://kafferasten.blogg.se

    SvaraRadera